Comfort Home Installeert Hoogwaardige Ventilatiesystemen voor ISO6 Cleanrooms (operatiekwartier voor oogoperaties).


Bij Comfort Home, gevestigd in Tielt, zijn we trots op onze expertise in het installeren van geavanceerde ventilatiesystemen. Onlangs hebben we met succes een cleanroom voltooid voor een operatiekwartier voor oogoperaties, volledig volgens de strenge ISO6-normen.

Waarom ISO6 Normen? De ISO6-norm is cruciaal voor operatiekwartieren, vooral voor delicate oogoperaties. Deze norm zorgt voor een gecontroleerde omgeving met minimale stof- en bacteriënniveaus, wat essentieel is voor het resultaat van de operaties.

Onze Aanpak Bij Comfort Home begrijpen we de complexiteit en de eisen van ISO6 cleanrooms. Ons team heeft de cleanroom uitgerust met:

  • Overdruksystemen: Minimaal 5 Pa, ideaal 15 Pa, om ervoor te zorgen dat de operatiezaal luchtdicht is.
  • Luchtwissels: Minimaal 15 luchtwissels per uur, gemeten op verschillende posities in de ruimte.
  • Laminaire Luchtflow: Gebruik van filterplafonds om een gelijkmatige luchtverdeling te garanderen en turbulentie te voorkomen.
  • HEPA Filters: Essentieel voor het minimaliseren van stof en het waarborgen van een schone omgeving.

Resultaten Onze installatie in het operatiekwartier voor oogoperaties heeft uitstekende resultaten opgeleverd. De luchtwisselmeting toonde aan dat bij een rooktest de rook in slechts 18 minuten volledig werd verwijderd, wat beter is dan de vereiste 20 minuten. Dit bewijst de kwaliteit van ons systeem.

Waarom Comfort Home? Met jarenlange ervaring en een team van deskundigen, is Comfort Home de ideale partner voor het installeren van ventilatiesystemen in cleanrooms. Wij zorgen ervoor dat uw faciliteiten voldoen aan de hoogste normen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de zorg voor uw patiënten.

Neem Contact Op Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op via deze website of bel ons direct (051627275). Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossingen voor uw ventilatiebehoeften.