Comfort Home introduceert de Hydro Top: dé oplossing voor warmtepompen bij renovaties zonder buitenruimte

Bij Comfort Home in Tielt zijn we trots om aan te kondigen dat we de officiële installateur zijn geworden van de innovatieve Hydro Top dakwarmtepomp voor Oost- en West-Vlaanderen. Deze baanbrekende technologie maakt het mogelijk om in bestaande woningen en dakappartementen een warmtepomp te installeren, zelfs wanneer er geen ruimte is voor een traditionele buitengroep.

Het probleem van beperkte buitenruimte

Veel huiseigenaren die hun woning willen renoveren en verduurzamen, lopen tegen het probleem aan dat er geen plaats is voor een buitenunit van een warmtepomp. Dit geldt met name voor woningen met een hellend dak in stedelijke gebieden. Traditionele lucht-lucht warmtepompen zijn in deze situaties vaak geen optie.

De Hydro Top: innovatief en ruimtebesparend

De Hydro Top biedt de perfecte oplossing door naadloos in het dak van uw woning te worden geïntegreerd. Aan de buitenzijde ziet u slechts een strak, zwart oppervlak dat in lijn ligt met uw dak, vergelijkbaar met een zonnepaneel. Het systeem is toegankelijk voor onderhoud vanaf de zolder, waardoor er geen storende buitenunit aan uw gevel of in uw tuin nodig is.

Efficiënte verwarming en warm water

Deze geavanceerde lucht-lucht warmtepomp zorgt niet alleen voor een aangename verwarming van uw woning, maar voorziet ook in sanitair warm water. Door gebruik te maken van duurzame energiebronnen draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u op uw energierekening.

Voordelen van de Hydro Top op een rij:

  • Ruimte-efficiënt: Geen buitenunit op de grond of aan de gevel nodig.
  • Esthetisch verantwoord: Strak geïntegreerd in het dak zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van uw woning.
  • Energiezuinig: Verlaagde energiekosten dankzij efficiënte warmtepomptechnologie.
  • Gemakkelijk onderhoud: Toegang tot het systeem via de zolderruimte.

Waarom kiezen voor Comfort Home?

Als ervaren installateur begrijpen wij de unieke uitdagingen van renovaties in bestaande woningen. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en de Hydro Top vakkundig te installeren, afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.

Interesse? Neem contact op!

Bent u bezig met een renovatie en op zoek naar een duurzame verwarmingsoplossing zonder gedoe met buitenunits? Neem dan vrijblijvend contact op met Comfort Home. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van de Hydro Top voor uw woning.

Hydro Top ingewerkt in dak
Hydro Top buitengroep toegankelijk onderhoud

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >