Comfort Home plaatst het Duco DucoBox Focus ventilatiesysteem

Op zoek naar een stil, vraaggestuurd ventilatiesysteem? In deze blogpost lees je de vele voordelen van ventilatiesysteem DucoBox Focus en voor welke soorten projecten het geschikt is. Lees snel verder!

Ducobox door comfort home tielt

Stilste mechanische ventilatie

De DucoBox Focus is een vraaggestuurd ventilatiesysteem van het merk Duco (Belgische producent) dat aangeprezen wordt als het stilste mechanische ventilatiesysteem op de markt. Hoe komt het dat dit ventilatiesysteem zo stil werkt? Het systeem heeft een dubbele wand met een akoestische bodemplaat. Er is ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een extra akoestische dempingspakket om tot min 3 decibel te dempen.

Vraaggestuurde ventilatie

De DucoBox Focus werkt vraaggestuurd door geïntegreerde kleppen die uitgerust zijn met sensoren. Die kleppen houden continu het binnenklimaat in het oog en zorgen dat lucht met vocht en geuren tijdig wordt afgevoerd. Elke klep kan ook uitgerust worden met een CO2 sensor die zorgt voor een goede luchtafvoer in leefruimtes zoals living of slaapkamers.

Is de DucoBox Focus het juiste ventilatiesysteem voor jou?

Welk ventilatiesysteem het beste bij jouw woning past, hangt af van verschillende zaken. Op basis van je bouwplannen kunnen we een slim ventilatieplan voor je opmaken. Door de installatie slim te bekijken, drukken we de kosten en boosten we de kwaliteit. Hoe efficiënter je ventilatiesysteem werkt, hoe minder geluid het maakt en hoe minder het verbruikt. In onze showroom kan je verschillende opstellingen bewonderen waarbij we de beste producten combineren tot sterke systemen.

Interesse in een DucoBox Focus ventilatiesysteem voor jouw nieuwbouw of renovatieproject? Vraag je gratis offerte aan of boek een bezoek aan onze showroom.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >